![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0vKOihEEPEg7EDkRbPJhCalTo4BqDmpUlNAHWA3PuSvwy-dUxWL2GBzUFexKfwUhEYpZHMVaH6q_yUj3RMn4f3U5KdsCGu130bdeB5KltK46ezBPQfrP9F5m2Pc2ZX5ol7TY07Iy0Hi8/s320/Ibu+Bakery+014.jpg)
Ini roti Flower Sausage. Walaupun tak nampak berapa menarik tapi rasanya sedap, roti pun lembut gebu.Rasanya kena tambah mayonis dan sos lebih skit, baru nampak berseri.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3cCOOXk7vpVdG-8RZJmi8rnxCY25C96aF6GPXtrMnjkNdjNabJKvFmdzCIoHyHAdCRd8sikf6QB8P49rpoq_2rmkxGCrUp68RC_Hv6mqNBbU-j7AOmaf9cMM8zx0faJSTRskekwZSTJE/s320/Ibu+Bakery+013.jpg)
Mexican Bun dan roti sosej tadi dalam proses pembakaran. Naik dengan begitu gebu sekali. Sepatutnya bakar asing2 tapi sebab nak jimat masa dan ruang dlm loyang besar tu ada, maksimum penggunaannya.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhD-3Mc-7ECkpucak6CqZqOoTaP95LOLpKkgo3tywDPljtqoOdVkH5EP3VH1ogg7rpBIIgKGCi7qBdwNijBxSKGWWuR6eDkGGiNS6oDEQSop7YAFWLP9zE8tLlQ_7u_xxzmkBXJVFbIgGY/s320/Ibu+Bakery+011.jpg)
Roti Sardin/Tuna bun dalam sesi pengembangan. Atas tu saya letak 'egg wash' tabur dengan bijan. Rasanya tabur dengan lada hitam kisar kasar2 pun cantik. Nak senang guna blackpepper McDonald.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjczlrfzF99d95MQDi5MMWTL3S6IGf74SHciGOLtiUoaBsujQ435kCIS1QaFuY18TqAkX2Ggu72Hx1-kXXGUpt6ffVX2jXvAtiFRs0xoEPDRg2PybvRUs73cotX7oLeXfsHUTsBkXRPQoY/s320/Ibu+Bakery+012.jpg)
Ni roti yang dah masak.Memang kembang baik dan gebu.
No comments:
Post a Comment